Zorgtransitie: hoe doen we dat?

Veel organisaties hebben het er al jaren over: de zorgtransitie. Eén van de terugkomende thema's daarbij is het sociale netwerk: hoe zet je dit netwerk in om een zorgbehoevende optimaal te helpen? En wat betekent dit voor zorginstellingen? Wij hebben een methodiek ontwikkeld die je helpt hoe je als (zorg)organisatie om sociale netwerken niet alleen beter te begrijpen, maar ook om daar zinnige producten en diensten aan te koppelen.

Cluster Journey

Afbeelding 1. Er zijn allerlei instanties en mensen om de zorgbehoevende oma Truus heen.
Hoe organiseren we deze kennis en kunde rondom oma?

In deze workshop leren wij jou werken met de cluster journey: een analyse tool om anders te kijken naar de capaciteit van je organisatie. De workshop wordt ingevuld met een waargebeurde, geanonimiseerde casus. Hierbij kun je de volgende zaken verwachten:

Mantelzorgers

Ideeën voor verbetering

Met elkaar nemen we de tijd om te kijken wat voor nieuwe producten, diensten, processen of optimalisaties de cluster journey ons geeft.

Cluster Journey Mapping

Nieuw handelsperspectief

Je krijgt van ons een manier van denken mee die je helpt om de zorg die jouw organisatie levert nog verder te verbeteren!

Cluster Journey

Tool voor beleidsmakers

We geven je een tool mee om in je eigen organisatie te gebruiken om efficiëntere en kwalitatievere zorg te leren leveren.

Facilitators

Behzad Rezaei

Behzad Rezaei

Cognitive neuroscientist

Behzad Rezaei has a background in design (TU Delft) and cognitive neuroscience (VU Amsterdam). He is specialized in human decision making processes and social networks.Nick van den Tol

Nick van den Tol

Design thinker

Nick van den Tol is trained as a designer (Rotterdam University). He facilitates people through design processes to create new products and services.Want to know more?

You can ask us for more information.

info@connecttoinnovate.nl +31 (0)6 130 33 511