Zorgtransitie: hoe doen we dat?

Veel organisaties hebben het er al jaren over: de zorgtransitie. Eén van de terugkomende thema's daarbij is het sociale netwerk: hoe zet je dit netwerk in om een zorgbehoevende optimaal te helpen? En wat betekent dit voor zorginstellingen?

Wij hebben een methodiek ontwikkeld die je helpt om als (zorg)organisatie de sociale netwerken van de zorgbehoevenden niet alleen beter te begrijpen, maar ook om daar zinnige producten en diensten aan te koppelen.

Cluster Journey

Afbeelding 1. Er zijn allerlei instanties en mensen om de zorgbehoevende oma Truus heen.
Hoe organiseren we deze kennis en kunde rondom oma?

In deze workshop leren wij jou werken met de cluster journey: een analyse tool om anders te kijken naar de capaciteit van je organisatie. De workshop wordt ingevuld met een waargebeurde, geanonimiseerde casus. Hierbij kun je de volgende zaken verwachten:

Mantelzorgers

Ideeën voor verbetering

Met elkaar nemen we de tijd om te kijken wat voor nieuwe producten, diensten, processen of optimalisaties de cluster journey ons geeft.

Cluster Journey Mapping

Nieuw handelsperspectief

Je krijgt van ons een manier van denken mee die je helpt om de zorg die jouw organisatie levert nog verder te verbeteren!

Cluster Journey

Tool voor beleidsmakers

We geven je een tool mee om in je eigen organisatie te gebruiken om efficiëntere en kwalitatievere zorg te leren leveren.

Begeleiders

Behzad Rezaei

Behzad Rezaei

Cognitief neuropsycholoog

Behzad Rezaei heeft een achtergrond in ontwerpen (TU Delft) en cognitieve neuropsychologie (VU Amsterdam). Hij is gespecialiseerd in hoe mensen keuzes maken en in sociale netwerken.Nick van den Tol

Nick van den Tol

Design thinker

Nick van den Tol is opgeleid als ontwerper (Hogeschool Rotterdam). Hij begeleidt mensen door ontwerpprocessen heen om te komen tot nieuwe producten en diensten.Meer weten?

U kunt vrijblijvend een offerte of meer informatie aanvragen.

info@connecttoinnovate.nl +31 (0)6 130 33 511