Het vertrekpunt voor het bedenken en maken van nieuwe dingen is het voor ons het sociale brein: in ons diepste zijn wij zeer sociale wezens. Dit heeft alles met evolutie te maken: in een groep had je als mens een grotere overlevingskans in de wildernis dan alleen. Deze functie van het brein maakt dat we ons vandaag de dag nog steeds druk maken wat anderen van ons vinden.

Dat betekent dat onze sociale omgeving invloed uitoefent op onze keuzes. Wil je dus betere producten en diensten ontwikkelen voor je doelgroep, dan moet je niet alleen de behoeftes van je doelgroep leren kennen, maar ook de relaties die zij met anderen hebben: oftewel hun sociale netwerk.

Connected Company

Sociale netwerken (of informele netwerken) zijn complexe structuren. Waar moet je beginnen? Door de jaren heen hebben wij onze ervaring gebruikt om een aanpak en tools te ontwikkelen met behulp van slimme technologie, datawetenschap, kennis van gedrag en design. Met een combinatie aan disciplines gaan wij graag aan de slag met complexe vraagstukken bij overheid en bedrijven.Meer weten?

Wil je meer weten over onze filosofie?

info@connecttoinnovate.nl +31 (0)6 130 33 511